Υλικά
- 1 γιαούρτι
- 1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
- 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 500 γρ. φέτα
- 2 κ. σ. γιαούρτι
- Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο, το γιαούρτι και το σπορέλαιο και ανακατέψτε καλά.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε.
- Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι σε εκείνο με το βούτυρο σταδιακά μέχρι να αποκτήσετε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
- Ανοίξτε μικρά στρόγγυλα πιτάκια, γεμίστε με ένα κουταλάκι και κλείστε σε μισοφέγγαρο.
- Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.