Υλικά

  • 1 γιαούρτι
  • 1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
  • 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 500 γρ. φέτα
  • 2 κ. σ. γιαούρτι
  • Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο, το γιαούρτι και το σπορέλαιο και ανακατέψτε καλά.
  3. Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι σε εκείνο με το βούτυρο σταδιακά μέχρι να αποκτήσετε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
  5. Ανοίξτε μικρά στρόγγυλα πιτάκια, γεμίστε με ένα κουταλάκι και κλείστε σε μισοφέγγαρο.
  6. Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.