Υλικά
- 450 γρ. παγωτό βανίλια σε χάρτινο κυλινδρικό κύπελο (ή γεύση της επιλογής σας)
- 6 σοκολατένια cookies (ή της επιλογής σας)
- 340 γρ. χρωματιστή τρούφα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
- Με ένα οδοντωτό μαχαίρι κόψτε σε τρεις ροδέλες το παγωτό.
- Απλώστε σε μία επιφάνεια τα 3 cookies και από πάνω τοποθετήστε την κάθε ροδέλα παγωτού.
- Τοποθετήστε τα άλλα τρία μπισκότα πάνω από το παγωτό για να δημιουργήσετε σάντουιτς.
- Αφαιρέστε τη συσκευασία παγωτού γύρω γύρω από την κάθε ροδέλα και τοποθετήστε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
- Ρίξτε τη χρωματιστή τρούφα σε ένα πιάτο και ρολάρετε το σάντουιτς από την πλευρά του παγωτού μέχρι να καλυφθεί όλο με την τρούφα.
- Καταψύξτε για επιπλέον 30 λεπτά και απολαύστε.