Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού ρεβίθια βρασμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 φλ. τσαγιού φακές βρασμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. γλ ξύδι
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο βάζο προσθέστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το πιπέρι και το αλάτι και ανακατέψτε.
- Προσθέστε την πιπεριά, τα ρεβίθια, το αγγούρι, τα ντοματίνια, τις φακές και το μαϊντανό και βιδώστε το καπάκι.
- Ανακινείστε καλά και τοποθετήστε στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.