Υλικά
- 8 αβγά
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/4 κ. γλ. πάπρικα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα αβγά σε μια κατσαρόλα και καλύψτε με κρύο νερό.
- Αφήστε το νερό να βράσει και αφαιρέστε αμέσως από τη φωτιά.
- Καλύψτε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήστε τα αβγά μέσα στο ζεστό νερό για 10 έως 12 λεπτά.
- Αφαιρέστε από το ζεστό νερό, κρυώστε, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε.
- Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα αβγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα, ανακατέψτε και σερβίρετε στο αγαπημένο σας ψωμί ή κράκερ.