Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
- 1 συσκευασία σος κράνμπερι
- 3 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σος κράνμπερι και αφήστε στην άκρη.
- Αλατίστε το κοτόπουλο και λαδώστε ελαφρώς ένα γκριλ.
- Ψήστε το κοτόπουλο γυρίζοντας από τη μία και την άλλη πλευρά, περίπου ανά 6- 8 λεπτά, ρίχνοντας κάθε φορά και λίγο από το μείγμα της σάλτσας.
- Μόλις το κοτόπουλο είναι έτοιμο, ζεστάνετε την υπόλοιπη σάλτσα, περιχύστε πάνω από τα στήθη κοτόπουλου και σερβίρετε.