Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1 συσκευασία σος κράνμπερι
  • 3 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σος κράνμπερι και αφήστε στην άκρη.
  2. Αλατίστε το κοτόπουλο και λαδώστε ελαφρώς ένα γκριλ.
  3. Ψήστε το κοτόπουλο γυρίζοντας από τη μία και την άλλη πλευρά, περίπου ανά 6- 8 λεπτά, ρίχνοντας κάθε φορά και λίγο από το μείγμα της σάλτσας.
  4. Μόλις το κοτόπουλο είναι έτοιμο, ζεστάνετε την υπόλοιπη σάλτσα, περιχύστε πάνω από τα στήθη κοτόπουλου και σερβίρετε.