Υλικά
- 1 μήλο κομμένο σε φέτες
- 1 κ.τ.σ. βούτυρο
- 1 κ.τ.σ. μαύρη ζάχαρη
- μισό κουταλάκι κανέλα
- 2 λεπτές φέτες τυρί τσένταρ
- 2 φέτες ψωμί της αρεσκείας σας
- λίγο βούτυρο (για το ψωμί)
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνετε τη ζάχαρη και τη κανέλα.
- Προσθέτετε τα κομμάτια μήλου και τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 5 λεπτά.
- Βουτυρώνετε μέσα-έξω το ψωμί και το γεμίζετε με το τυρί και τα μήλα.
- Το ψήνετε για 2-4 λεπτά και είστε έτοιμοι.