Υλικά
- 2 κ. σ. βούτυρο, ή περισσότερο αν χρειαστεί
- 1 ματσάκι σπαράγγια
- 1 κ. γλ. μέλι
- 1/8 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι λιώστε τις δύο κουταλιές βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Μαγειρέψτε τα σπαράγγια στο λιωμένο βούτυρο, ανακατεύοντας μερικές φορές, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 6- 8 λεπτά.
- Περιχύστε το μέλι πάνω από τα σπαράγγια και ανακατέψτε.
- Προσθέστε την σκόνη σκόρδου και το πιπέρι καγιέν, ανακατέψτε και σερβίρετε.