Υλικά
- 225 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά
- 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 1 κ.τ.γ. βανίλια
Εκτέλεση
- Αρχικά, βουτυρώστε ένα πυρέξ και καλύψτε το με 2 φύλλα λαδόκολλας, το ένα οριζόντια και το άλλο κάθετα
- Συνδυάστε τα θρυμματισμένα μπισκότα, το βούτυρο και τη ζάχαρη. Πιέστε στο κάτω μέρος του πυρέξ
- Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να σφίξει το μείγμα
- Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα κρέμας πάνω από τη βάση και τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξετε το ζελέ
- Φτιάχνετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για 30 λεπτά
- Στη συνέχεια ρίχνετε το υγρό ζελέ πάνω από την κρέμα τσιζκέικ και το βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες, πριν το κόψετε.