Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο ρύζι μακρύκοκο
- 1 φλ. τσαγιού νερό
- 1 συσκευασία ανανά κομμένο σε κύβους
- 3/4 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- Χυμό από ένα λεμόνι
- Λίγο φρέσκο κόλιανδρο
Εκτέλεση
- Σουρώστε καλά το ρύζι μέχρι να στραγγίξει εντελώς από το νερό.
- Τοποθετήστε το στραγγισμένο ρύζι σε μία κατσαρόλα και προσθέστε το νερό, τα κομμάτια ανανά, το χυμό λάιμ, το γάλα καρύδας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
- Αφήστε να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας για να μην σας κολλήσει.
- Μόλις το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά μπορείτε να το σερβίρετε.
- Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.