Υλικά

  • 2 φακελάκια φράουλα ζελέ
  • 2 ποτήρια καυτό νερό
  • 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων
  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινο, φράουλα)
  • 4 κουταλιές σούπας Grand Marnier

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε τα 2 φακελάκια ζελέ και τα 2 ποτήρια καυτό νερό Ανακατεύετε πολύ καλά και κατόπιν προσθέτετε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων.
  2. Ανακατεύετε και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
  3. Ψιλοκόβετε τα φρούτα και τα ραντίζετε με το Grand Marnier.
  4. Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ, βάζετε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύετε, το αδειάζετε σε μια  φόρμα στρογγυλή και το αφήνετε στο ψυγείο να δέσει καλά.
  5. Μόλις είναι έτοιμο το ζελέ, το ξεφορμάρετε βουτώντας τη φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό.