Υλικά
- 2 φακελάκια φράουλα ζελέ
- 2 ποτήρια καυτό νερό
- 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων
- 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινο, φράουλα)
- 4 κουταλιές σούπας Grand Marnier
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε τα 2 φακελάκια ζελέ και τα 2 ποτήρια καυτό νερό Ανακατεύετε πολύ καλά και κατόπιν προσθέτετε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων.
- Ανακατεύετε και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
- Ψιλοκόβετε τα φρούτα και τα ραντίζετε με το Grand Marnier.
- Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ, βάζετε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύετε, το αδειάζετε σε μια φόρμα στρογγυλή και το αφήνετε στο ψυγείο να δέσει καλά.
- Μόλις είναι έτοιμο το ζελέ, το ξεφορμάρετε βουτώντας τη φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό.