Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί για τοστ
  • 2 κ.γ. βούτυρο
  • 1 μπανάνα μικρή ή μισή μεγάλη κομμένη σε ροδέλες
  • 2 κ.γ. μέλι
  • κανέλα και ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Παίρνετε τη 1 φέτα του τοστ και στο κέντρο βάζετε το 1 κ.γ. βούτυρο και το 1 κ.γ. μέλι και πασπαλίζετε όλο το ψωμί με κανέλα
  2. Μετά απλώνετε τη μπανάνα πάνω στη φέτα
  3. Πάνω στη μπανάνα βάζετε πάλι στο κέντρο το άλλο 1 κ.γ. βούτυρο και το 1 κ. γ. μέλι
  4. Σκεπάζετε με την άλλη φέτα
  5. Ψήνετε το τοστ χωρίς να πιέσετε πολύ την τοστιέρα
  6. Μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη