Υλικά
- 2 φέτες ψωμί για τοστ
- 2 κ.γ. βούτυρο
- 1 μπανάνα μικρή ή μισή μεγάλη κομμένη σε ροδέλες
- 2 κ.γ. μέλι
- κανέλα και ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Παίρνετε τη 1 φέτα του τοστ και στο κέντρο βάζετε το 1 κ.γ. βούτυρο και το 1 κ.γ. μέλι και πασπαλίζετε όλο το ψωμί με κανέλα
- Μετά απλώνετε τη μπανάνα πάνω στη φέτα
- Πάνω στη μπανάνα βάζετε πάλι στο κέντρο το άλλο 1 κ.γ. βούτυρο και το 1 κ. γ. μέλι
- Σκεπάζετε με την άλλη φέτα
- Ψήνετε το τοστ χωρίς να πιέσετε πολύ την τοστιέρα
- Μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη