Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
- 4 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
- 30 γρ. σοκολάτα
- 1 κ. σ. μαργαρίνη
- 1/3 φλ. τσαγιού καραμέλα βουτύρου
Εκτέλεση
- Καλύψτε την επιφάνεια ενός ταψιού με λαδόκολλα.
- Στην επιφάνεια της κάθε φέτας μπανάνας αλείψτε ένα στρώμα από το φυστικοβούτυρο και βάλτε στο ψυγείο να κρυώσουν από 30 λεπτά μέχρι όλο το βράδυ.
- Λιώστε την σοκολάτα και την καραμέλα βουτύρου σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς με μια σπάτουλα για να μην καούν και κολλήσουν στο σκεύος.
- Καλύψτε ένα άλλο ταψί με λαδόκολλα.
- Βγάλτε από το ψυγείο τις μπανάνες με το φυστικοβούτυρο και καλύψτε μία μία με την λιωμένη σοκολάτα.
- Τοποθετήστε στο δεύτερο ταψί και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για τουλάχιστον μία ώρα.
- Πριν τις σερβίρετε αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου για, τουλάχιστον, 15 λεπτά.