Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο αμυγδάλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/4 φλ. τσαγιού σταφίδες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο πεκάν
  • 1/2 κ. γλ. τριμμένη κανέλα
  • 1/2 κ. γλ. βανίλια
  • Αλάτι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε σε ένα μπολ τη βρώμη, το βούτυρο αμυγδάλου και το μέλι και ανακατέψτε.
  2. Προσθέστε τις σταφίδες, τα πεκάν, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο για 30- 60 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε από το ψυγείο και πλάστε το μείγμα σε μικρές μπουκίτσες.