Υλικά

  • 2 μικρά αβγά
  • 1 αβοκάντο, κομμένο στη μέση
  • 2 φέτες μαγειρεμένο μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Σπάστε τα αβγά σε ένα μπολ, προσέχοντας να διατηρήσετε τους κρόκους ανέπαφους.
  3. Κόψτε στη μέση τα αβοκάντο και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί.
  4. Με ένα κουτάλι τοποθετήστε προσεκτικά τον κρόκο μέσα σε κάθε μισό αβοκάντου και συνεχίστε γεμίζοντας το κενό με το ασπράδι του αβγού.
  5. Ρίξτε σε κάθε αβοκάντο σχοινόπρασο, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
  7. Γαρνίρετε με το ψιλοκομμένο μπέικον.