Υλικά
- 2 μικρά αβγά
- 1 αβοκάντο, κομμένο στη μέση
- 2 φέτες μαγειρεμένο μπέικον ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Σπάστε τα αβγά σε ένα μπολ, προσέχοντας να διατηρήσετε τους κρόκους ανέπαφους.
- Κόψτε στη μέση τα αβοκάντο και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί.
- Με ένα κουτάλι τοποθετήστε προσεκτικά τον κρόκο μέσα σε κάθε μισό αβοκάντου και συνεχίστε γεμίζοντας το κενό με το ασπράδι του αβγού.
- Ρίξτε σε κάθε αβοκάντο σχοινόπρασο, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Γαρνίρετε με το ψιλοκομμένο μπέικον.