Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 24 μανιτάρια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουτί καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 2 κ. σ. ξινή κρέμα
  • 1 φλ. τσαγιού μείγμα τυριών
  • 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρώς ένα ταψί.
  2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τους μίσχους των μανιταριών για περίπου 5 λεπτά.
  3. Αλατοπιπερώστε και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ.
  4. Προσθέσετε τις καρδιές αγκινάρας, το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα, το μείγμα τυριών και την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και την σκόνη σκόρδου και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Γεμίστε ένα ένα τα μανιτάρια με το μείγμα και τοποθετήστε στο ταψί.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.