Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 24 μανιτάρια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουτί καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 2 κ. σ. ξινή κρέμα
- 1 φλ. τσαγιού μείγμα τυριών
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρώς ένα ταψί.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τους μίσχους των μανιταριών για περίπου 5 λεπτά.
- Αλατοπιπερώστε και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέσετε τις καρδιές αγκινάρας, το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα, το μείγμα τυριών και την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και την σκόνη σκόρδου και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Γεμίστε ένα ένα τα μανιτάρια με το μείγμα και τοποθετήστε στο ταψί.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.