Υλικά
- 225 γρ. τυρί κρέμα
- 2 φλ. τσαγιού κοτόπουλο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού καυτερή σος
- 2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού τσένταρ σε κύβους
- 1 πακέτο μείγμα Ραντς
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 6 αυγά χτυπημένα
- 3 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε το τυρί κρέμα, το κοτόπουλο, την καυτερή σάλτσα, τα τυριά και το μείγμα Ραντς και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σε ένα ταψί τοποθετήστε μία λαδόκολλα και απλώστε το μείγμα με μία σπάτουλα.
- Αφήστε στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον μία ώρα.
- Αφαιρέστε από το ψυγείο, αναποδογυρίστε το ταψί και τοποθετήστε το μείγμα σε μία επιφάνεια κοπής.
- Κόψτε κάθετα σε λωρίδες στο μέγεθος ενός δάχτυλου και εν συνεχεία κόψτε στη μέση.
- Βουτήξτε κάθε στικ στο αλεύρι, το αβγό, την τριμμένη φρυγανιά και πάλι στο αβγό και την φρυγανιά και τηγανίστε σε καυτό λάδι για περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
- Επαναλάβετε για όλα τα στικς.