Υλικά
O πολυβραβευμένος ζαχαροπλάστης Jacques Torres έχει τον τρόπο του με τα γλυκά.
Ήταν μάλιστα τόσο ταγμένος στην ποιοτική σοκολάτα που το 2000 παράτησε την καλοπληρωμένη θέση του ώστε να ανοίξει δικό του εργοστάσιο σοκολάτας στο Μπρούκλιν!
Σήμερα έχει δύο τέτοιες μονάδες και 8 ζαχαροπλαστεία, προετοιμάζοντας ταυτοχρόνως και τις νέες γενιές ζαχαροπλαστών.
Ο θρύλος σήμερα των γλυκών έχει λοιπόν ένα μυστικό για τη χτυπητή κρέμα γάλακτος. Πριν τη χτυπήσετε, μας λέει, μετρήστε την ποσότητα που χρειάζεστε, βάλτε τη σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετήστε τη στο ψυγείο για 5-10 λεπτά.