Υλικά
- 400 γραμμάρια γιαούρτι light
- 200 γραμμάρια μπισκότα
- 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- Χυμός από μισό λεμόνι
- 60 γραμμάρια καρύδια
- Λίγο ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Σε ένα γουδί σπάτε τα μπισκότα με τα μισά καρύδια και τα στρώνετε σαν βάση σε τέσσερα γυάλινα μπολάκια.
- Ανακατεύετε μαζί το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το λεμόνι και μοιράζετε το μείγμα στα μπολάκια.
- Προσθέτετε από πάνω προαιρετικά λίγο ακόμα τριμμένο καρύδι και ξύσμα λεμονιού.