Υλικά

  • 400 γραμμάρια γιαούρτι light
  • 200 γραμμάρια μπισκότα
  • 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • Χυμός από μισό λεμόνι
  • 60 γραμμάρια καρύδια
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Σε ένα γουδί σπάτε τα μπισκότα με τα μισά καρύδια και τα στρώνετε σαν βάση σε τέσσερα γυάλινα μπολάκια.
  2. Ανακατεύετε μαζί το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το λεμόνι και μοιράζετε το μείγμα στα μπολάκια.
  3. Προσθέτετε από πάνω προαιρετικά λίγο ακόμα τριμμένο καρύδι και ξύσμα λεμονιού.