Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
- 1 πρέζα κύμινο
- 1 φλ. τσαγιού κόκκινη σάλτσα
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Πασπαλίστε το κοτόπουλο με το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
- Σε ένα ζεστό τηγάνι μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει για περίπου 10-15 λεπτά.
- Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και καλύψτε με τη σάλτσα και το τυρί.
- Ψήστε για περίπου 15-20 λεπτά.