Υλικά
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
- 2 κρόκους αυγού
- 1/2 φλιτζάνι φρουκτόζη
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε στο μίξερ το βούτυρο και τη φρουκτόζη και χτυπήστε για 5 λεπτά.
- Ρίξτε έναν- έναν του κρόκους και ξαναχτυπήστε.
- Προσθέστε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού και χτυπήστε μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή και να μοιάζει με χυλό.
- Τοποθετείστε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα με ένα κουτάλι και ψήστε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα.