Υλικά
- ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
- ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
- μαϊντανό
Εκτέλεση
- Βράζετε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες και τους χρόνους της συσκευασίς.
- Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.
- Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
- Προσθέτετε το γιαούρτι.
- Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
- Αν θέλετε, μπορείτε να διακοσμήσετε το πιάτο με φύλλα μαϊντανού.