Υλικά
- 6 βρασμένα αβγά
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- λίγες κουταλιές μαγιονέζα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα
- αλατοπίπερο
- μαϊντανό, άνηθο, κρεμμυδάκι φρέσκο για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα αβγά στη μέση και βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολ.
- Λιώνουμε τους κρόκους με το πιρούνι και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και όση μαγιονέζα χρειαστεί για να γίνει το μείγμα σαν κρέμα.
- Αλατοπιπερώνουμε τα ασπράδια.
- Γεμίζουμε το κορνέ με το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια.
- Πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο μαϊντανό μαζί με άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο.