Υλικά

  • 6 βρασμένα αβγά
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • λίγες κουταλιές μαγιονέζα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα
  • αλατοπίπερο
  • μαϊντανό, άνηθο, κρεμμυδάκι φρέσκο για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα αβγά στη μέση και βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολ.
  2. Λιώνουμε τους κρόκους με το πιρούνι και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και όση μαγιονέζα χρειαστεί για να γίνει το μείγμα σαν κρέμα.
  3. Αλατοπιπερώνουμε τα ασπράδια.
  4. Γεμίζουμε το κορνέ με το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια.
  5. Πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο μαϊντανό μαζί με άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο.