Υλικά
- 8 αβγά
- 2 πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 1/4 κασέρι
- 1 λουκάνικο χωριάτικο
- 1 πιπεριά
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε αρχικά τις πατάτες, και τις κόβετε για τηγάνισμα σε λεπτές ροδέλες.
- Σε ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβετε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
- Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβετε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
- Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα το κασέρι.
- Σοτάρετε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
- Αδειάζετε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ και κατόπιν περιχύνετε με το μείγμα των αβγών.
- Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ψήνετε την ομελέτα στους 200oC για 20 λεπτά.