Υλικά

  • 8 αβγά
  • 2 πατάτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 1/4 κασέρι
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο
  • 1 πιπεριά

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε αρχικά τις πατάτες, και τις κόβετε για τηγάνισμα σε λεπτές ροδέλες.
  2. Σε ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβετε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
  3. Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβετε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
  4. Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα το κασέρι.
  5. Σοτάρετε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
  6. Αδειάζετε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ και κατόπιν περιχύνετε με το μείγμα των αβγών.
  7. Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ψήνετε την ομελέτα στους 200oC για 20 λεπτά.