Υλικά
- 2 πακέτα μπισκότα τύπου Oreo
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής
- 1 κρέμα γάλακτος (330ml) 35% πολύ καλά παγωμένη
- 2 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
- 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
- Θρυμματίζετε αρχικά το ενάμισι πακέτο στο μούλτι.
- Κρατάτε λίγο τρίμμα στην άκρη, λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα μπισκότα.
- Στρώνετε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια φόρμα διαμέτρου 15 εκ. και την τοποθετείτε στο ψυγείο.
- Με ένα μίξερ χτυπάτε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το άνθος αραβοσίτου για 6 περίπου λεπτά ή μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Προσθέτετε το τρίμμα που έχετε κρατήσει και το ανακατεύετε απαλά να πάει παντού.
- Στρώνετε το μείγμα πάνω από την βάση και παγώνετε καλά για 3 ώρες.
- Σερβίρετε με τρίμμα μπισκότου ή με ολόκληρο μπισκότο σε κάθε μερίδα.