Υλικά

  • 250 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. καθαρισμένο πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους και διατηρημένο σε φρέσκο χυμό από μισό λεμόνι
  • 100 γρ. καθαρισμένο καρότο τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά για την σος.
  2. Χτυπάτε με ένα σύρμα μέχρι τα υλικά να ενωθούν.
  3. Σ’ ένα μπολ σαλάτας ρίχνετε όλα τα σαλατικά.
  4. Περιχύνετε με την σος, ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.