Υλικά
- 250 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
- 80 γρ. καθαρισμένο πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους και διατηρημένο σε φρέσκο χυμό από μισό λεμόνι
- 100 γρ. καθαρισμένο καρότο τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά για την σος.
- Χτυπάτε με ένα σύρμα μέχρι τα υλικά να ενωθούν.
- Σ’ ένα μπολ σαλάτας ρίχνετε όλα τα σαλατικά.
- Περιχύνετε με την σος, ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.