Υλικά
- 1 πακέτο λουκάνικα χωριάτικα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
- 5 μεγάλες πατάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- γλυκιά πάπρικα
- αποξηραμένο θυμάρι
- μια κούπα τριμμένο τυρί τσένταρ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε αρχικά τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε τα κομμένα λουκάνικα, τις κομμένες πατάτες και τα κομμένα κρεμμύδια.
- Προσθέτετε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και το αποξηραμένο θυμάρι.
- Ανακατεύετε με τα χέρια μέχρι το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά να πάνε ομοιόμορφα παντού.
- Προσθέτετε όλα τα υλικά που έχετε μέσα στο μπολ στο ταψί. Βάζετε στο φούρνο και ψήνετε για 45 λεπτά έως και μια ώρα.
- Ανακατεύετε το φαγητό ανά 15 λεπτά. Σβήνετε τον φούρνο και πασπαλίζετε παντού με το τυρί.
- Προσθέτετε το φαγητό ξανά μέσα στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.