Υλικά

  • 1 πακέτο λουκάνικα χωριάτικα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 5 μεγάλες πατάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • γλυκιά πάπρικα
  • αποξηραμένο θυμάρι
  • μια κούπα τριμμένο τυρί τσένταρ
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε αρχικά τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε τα κομμένα λουκάνικα, τις κομμένες πατάτες και τα κομμένα κρεμμύδια.
  3. Προσθέτετε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και το αποξηραμένο θυμάρι.
  4. Ανακατεύετε με τα χέρια μέχρι το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά να πάνε ομοιόμορφα παντού.
  5. Προσθέτετε όλα τα υλικά που έχετε μέσα στο μπολ στο ταψί. Βάζετε στο φούρνο και ψήνετε για 45 λεπτά έως και μια ώρα.
  6. Ανακατεύετε το φαγητό ανά 15 λεπτά. Σβήνετε τον φούρνο και πασπαλίζετε παντού με το τυρί.
  7. Προσθέτετε το φαγητό ξανά μέσα στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.