Υλικά
- 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα πλευρώτους
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 ξερά κρεμμύδια (στο μούλτι)
- 1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
- 150 γρ. ρεγγάτο
- 150 γρ. γκούντα
- 2 αβγά
Εκτέλεση
- Ετοιμάζετε πρώτα τη ζύμη τάρτας. Κόβετε το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και το ζυμώνετε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Το κάνετε μια μπάλα και το τυλίγετε σε μεμβράνη. Το αφήνετε στο ψυγείο 30 λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτυπάτε με σύρμα τα αβγά, προσθέτετε το γιαούρτι, ανακατεύετε και ρίχνετε και τα τυριά, τα οποία έχετε τρίψει.
- Μαραίνετε σε ένα τηγάνι τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ξερά και τα μανιτάρια τα οποία έχετε κόψει φέτες.
- Ανακατεύετε τα δύο μείγματα.
- Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγετε σε φύλλο με τα χέρια ή με μικρό πλάστη και την απλώνετε σε ταρτιέρα ελαφρά λαδωμένη.
- Αδειάζετε πάνω από τη ζύμη το μείγμα και ψήνετε στους 180° για 20 με 25 λεπτά.