Υλικά
- 125 γρ. αλεύρι
- 2 αβγά
- 250 γρ. γάλα
- αλάτι
- 125 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. μπεσαμέλ
- 2 κ.σ. λάδι
- 40 γρ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αναμειγνύετε το αλεύρι με τα αβγά, το αλάτι και το κρύο γάλα.
- Τρίβετε τη γραβιέρα, αναμειγνύετε με τη μπεσαμέλ και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Φτιάχνετε με το χυλό από δύο κρέπες για κάθε άτομο που θα γεμίσετε με το μείγμα της μπεσαμέλ και του τυριού.
- Ρίχνετε επάνω μερικά κομματάκια βούτυρο και τριμμένο τυρί της επιλογής σας. Βάζετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και σερβίρετε τις κρέπες ζεστές.