Υλικά

  • 125 γρ. αλεύρι
  • 2 αβγά
  • 250 γρ. γάλα
  • αλάτι
  • 125 γρ. γραβιέρα
  • 100 γρ. μπεσαμέλ
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 40 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύετε το αλεύρι με τα αβγά, το αλάτι και το κρύο γάλα.
  2. Τρίβετε τη γραβιέρα, αναμειγνύετε με τη μπεσαμέλ και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
  3. Φτιάχνετε με το χυλό από δύο κρέπες για κάθε άτομο που θα γεμίσετε με το μείγμα της μπεσαμέλ και του τυριού.
  4. Ρίχνετε επάνω μερικά κομματάκια βούτυρο και τριμμένο τυρί της επιλογής σας. Βάζετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και σερβίρετε τις κρέπες ζεστές.