Υλικά
- 2 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
- 150 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 1 κρέμα γάλακτος φυτική 500 ml
- 2 πακέτα τυρί κρέμα
- σιρόπι καραμέλα εμπορίου
Εκτέλεση
- Αρχικά, λιώνετε το βούτυρο και αλέθετε στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το βούτυρο και τα μπισκότα. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα ταψάκι ή σε μπολ και πιέζετε να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
- Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο και το τυρί κρέμα να γίνουν αφράτη κρέμα και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα.
- Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Πριν το σερβίρετε απλώνετε από πάνω την καραμέλα.