Υλικά

  • 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
  • 250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 1 πιπεριά σε κυβάκια
  • 50 γρ. κέτσαπ
  • 30 γρ. μουστάρδα
  • 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές και τις αφήνετε να κρυώσουν.
  2. Ανοίγετε τη ζύμη και με ένα κουτάλι και απλώνετε την κέτσαπ και την μουστάρδα.
  3. Συνεχίζετε με τις πιπεριές, την ντομάτα και τα μπαχαρικά.
  4. Απλώνετε από επάνω το ζαμπόν και το τυρί. Τυλίγετε σε ρολό και πιέζετε να κλείσει εντελώς δεξιά – αριστερά.
  5. Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί και αλείφετε με το αβγό όλη την επιφάνεια.
  6. Κάνετε μερικά λοξά κοψίματα, μόνο στην πάνω ζύμη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
  7. Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε 10 λεπτά  και σερβίρετε.