Υλικά
- 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 80 ml λευκό κρασί
- 200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 150 γρ. γραβιέρα
- 80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
- 500 γρ. γιαούρτι
- 1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 αβγά
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
- Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε για ακόμη 1 λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνετε και το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί.
- Αναμειγνύετε το κοτόπουλο με το σπασμένο αμύγδαλο.
- Χτυπάτε μαζί τα αβγά, το γιαούρτι, τη γραβιέρα και τα αρωματικά, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε το κοτόπουλο με το μείγμα του γιαουρτιού.
- Ρίχνετε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 190° C για 25 λεπτά.