Υλικά
- 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο κομμένα σε κομμάτια
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουτ. γλ γλυκιά πάπρικα
- 1 κουτ. γλ κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- 6 τοματίνια
- ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκι
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε τις μπουκίτσες από τα φιλέτα κοτόπουλο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, το γιαούρτι και τα μπαχαρικά.
- Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε με μεμβράνη κι αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
- Κόβετε σε χοντρά κομμάτια τις πιπεριές και περνάτε στα καλαμάκια εναλλάξ, πιπεριές-κοτόπουλο-τοματίνια.
- Ψήνετε είτε στο φούρνο, είτε σε αντικολλητικό τηγάνι – σχάρα στο μάτι της κουζίνας, γυρνώντας πλευρές, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι το κοτόπουλο κόβοντας το να μην είναι ροζ εσωτερικά.