Υλικά
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
- 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι τρούφας
- 250 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δενδρολίβανο στο ελαιόλαδο.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό έχοντας προσθέσει λίγο γάλα και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο νερό.
- Σουρώνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε με τα σωταρισμένα λαχανικά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ραντίζουμε με το λάδι τρούφας.
- Γαρνίρουμε τα πιάτα με λίγο δενδρολίβανο.