Υλικά
- 500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
- 250 ml ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέστε τη βανίλια.
- Συνεχίζετε το χτύπημα και ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.
- Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη βάζετε σ’ ένα γυάλινο πιρέξ, το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και με αλουμινόχαρτο.
- Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.