Υλικά

  • 4 μεγάλα πορτομπέλο καθαρισμένα και με κομμένο το κοτσάνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 100 γρ. κουσκούς
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 5 λιαστές ντομάτες
  • 1/2 ποτηράκι κρασί
  • λίγο φρέσκο κόλιαντρο

Εκτέλεση

  1. Βάλτε το κουσκούς να μουλιάσει σε καυτό νερό για 5 λεπτά.
  2. Αλείψτε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.
  3. Βάλτε στο φούρνο και ψήστε να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν.
  4. Περάστε ελαφρά το κρεμμύδι από ένα αντικολλητικό τηγάνι να ιδρώσουν και προσθέστε το κουσκούς, τις λιαστές ντομάτες και το κόλιαντρο.
  5. Σβήστε με το κρασί και αφήστε να φύγει το αλκοόλ.
  6. Γυρίστε για μερικά λεπτά και γεμίστε με αυτό τα μανιτάρια.