Υλικά
- 4 μεγάλα πορτομπέλο καθαρισμένα και με κομμένο το κοτσάνι
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 100 γρ. κουσκούς
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 5 λιαστές ντομάτες
- 1/2 ποτηράκι κρασί
- λίγο φρέσκο κόλιαντρο
Εκτέλεση
- Βάλτε το κουσκούς να μουλιάσει σε καυτό νερό για 5 λεπτά.
- Αλείψτε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.
- Βάλτε στο φούρνο και ψήστε να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν.
- Περάστε ελαφρά το κρεμμύδι από ένα αντικολλητικό τηγάνι να ιδρώσουν και προσθέστε το κουσκούς, τις λιαστές ντομάτες και το κόλιαντρο.
- Σβήστε με το κρασί και αφήστε να φύγει το αλκοόλ.
- Γυρίστε για μερικά λεπτά και γεμίστε με αυτό τα μανιτάρια.