Υλικά
- 2 συκωταριές αρνίσιες ή κατσικίσιες με τα γλυκάδια
- 3 εντεράκια αρνίσια
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- χυμός από 2 λεμόνια
- ρίγανη
- ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα εντεράκια μέσα-έξω. Τα βάζουμε σε λεκάνη με ξύδι και αλάτι τα ξεβγάζουμε και τα ξαναπλένουμε.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τον χυμό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Πλένουμε καλά τις συκωταριές κι τα γλυκάδια και τα κόβουμε σε κομμάτια.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο.
- Περνάμε από τη σούβλα τα κομμάτια εναλλάξ και αλατοπιπερώνουμε.
- Περνάμε από πάνω τα εντεράκια και τα τυλίγουμε και τα σφίγγουμε καλά πάνω στην άκρη της σούβλας.
- Τυλίγουμε σε μια λαδόκολλα καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο βαθμούς για 40 λεπτά.