Υλικά
- δύο δόσεις καφέ εσπρέσο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- 1 κουτ. σούπας κακάο
- 150 γρ. σοκολατένια διακοσμητική τρούφα
Εκτέλεση
- Ετοιμάστε δύο δόσεις καφέ.
- Αδειάστε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα αντικολλητικό σκεύος και προσθέστε τον καφέ, το κακάο και το βούτυρο.
- Αφήστε σε μέτρια ένταση στην εστία για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Προσέξτε την ένταση της εστίας για να μη καεί το γάλα.
- Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να κρυώσει και να δέσει και μετά πλάστε μικρά τρουφάκια.
- Περάστε τα από την σοκολατένια τρούφα και διατηρήστε τα στο ψυγείο.
- Αφήστε τα για 15 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν τα σερβίρετε.