Στην παραδοχή ότι όχι μόνο γνώριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και πως έχει πάει στο σπίτι της, προχώρησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, η 24χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στους θανάτους 5 παιδιών στην Αμαλιάδα.

Η 24χρονη, σε βίντεο στο TikTok, παραδέχτηκε ότι γνώριζε τις αδελφές Πισπιρίγκου. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δούλευα στο σπίτι της Πισπιρίγκου. Κοπάναγαν τα παιδιά και σηκώθηκα και έφυγα».

Στο παρελθόν, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε διαψεύσει ότι είχε οποιαδήποτε γνωριμία με την οικογένεια Πισπιρίγκου, παρά τις μαρτυρίες που ήθελαν να είναι γνωστή της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η παραδοχή από το 1:45 του βίντεο και έπειτα:

@ypotheseisopentv

Μουρτζουκιαδα συνεχίζετε…. Ρινος μουρτζ εναντίον όλων με μια ιδιαίτερη προτίμηση στον Πέτρο Κουσουλό. #πετροςκουσουλος #κουσουλος #ΘανάσηςΚατερινοπουλος #κατερινοπουλος #μουρτζουκου #petroskousoulos #kousoulos #thanasiskaterinopoulos #katerinopoulos #mourtzoukou

♬ πρωτότυπος ήχος – Ypotheseis opentv