Υλικά

  • 300 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 1 πρέζα κανέλα
  • ¼ κ.γ. σόδα
  • 4 κ.γ. βούτυρο
  • 4 κ.γ. μαυροδάφνη
  • 1 κρόκο αυγού
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 3-4 κ.σ. νερό
  • σπορέλαιο
  • κουβερτούρα σε σταγόνες

Εκτέλεση

  1. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε ρικότα, γιαούρτι, μασκαρπόνε, άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε ξύσμα και χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Βάζουμε τη γέμιση σε ένα κορνέ και στη συνέχεια την παγώνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.