Υλικά
- 300 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. ζάχαρη
- 1 πρέζα κανέλα
- ¼ κ.γ. σόδα
- 4 κ.γ. βούτυρο
- 4 κ.γ. μαυροδάφνη
- 1 κρόκο αυγού
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 3-4 κ.σ. νερό
- σπορέλαιο
- κουβερτούρα σε σταγόνες
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε ρικότα, γιαούρτι, μασκαρπόνε, άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε ξύσμα και χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Βάζουμε τη γέμιση σε ένα κορνέ και στη συνέχεια την παγώνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.