Υλικά

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1/3 της κούπας μαρμελάδα cranberry
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
  • 5 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι
  • 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση

  1. Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
  2. Σβήνετε με το βαλσαμικό ξύδι κι αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια για περίπου 20 λεπτά.
  3. Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια σως μαζί με τη μαρμελάδα cranberry και αφήνετε τη σως να δέσει.
  4. Για το τέλος, σερβίρετε το ψαρονέφρι με τη σως και πασπαλίζετε με φρέσκο δεντρολίβανο.