Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 1/3 της κούπας μαρμελάδα cranberry
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
- 5 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι
- 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
- Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
- Σβήνετε με το βαλσαμικό ξύδι κι αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια για περίπου 20 λεπτά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια σως μαζί με τη μαρμελάδα cranberry και αφήνετε τη σως να δέσει.
- Για το τέλος, σερβίρετε το ψαρονέφρι με τη σως και πασπαλίζετε με φρέσκο δεντρολίβανο.