Υλικά
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 2 κουταλιές σούπας ξίδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο εμπορίου
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 3 ντομάτες χοντροκομμένες
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Στο νεροχύτη πλένετε και καθαρίζετε τα αβοκάντο.
- Στη συνέχεια σε μια σαλατιέρα βάζετε τα αβοκάντο χοντροκομμένα, το καλαμπόκι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το μαϊντανό.
- Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι, προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε στη σάλτσα και ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά.
- Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρετε κρύα. Γαρνίρετε με λίγες φέτες αβοκάντο περιμετρικά.
- Μπορείτε επίσης να τη σερβίρετε και μέσα σε αβοκάντο, αφού τα αδειάσετε.