Υλικά
- 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
- 1 λίτρο γάλα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 10 φέτες τυρί γκούντα
- 6 φέτες ζαμπόν
- 370 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
- 4 αβγά
Εκτέλεση
- Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν, ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
- Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
- Ψήνουμε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.