Υλικά
- 3 ντομάτες
- 2 παντζάρια κομμένα σε κύβους
- ψιλοκομμένο μαρούλι
- 3 κουταλιές της σούπας κάππαρη
- 3-4 κλωναράκια κόλιανδρο φρέσκο
- 60 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους, κρατώντας μόνο το εξωτερικό μέρος.
- Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τα παντζάρια σε κύβους. Πολτοποιούμε το σκόρδο και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαρούλι, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με θρυμματισμένη φέτα. Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο και σερβίρουμε.