Υλικά
- 2 μεγάλα καρότα αποφλοιωμένα
- 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβετε με τον αποφλοιωτή τα καρότα κατά μήκος σε λεπτές λωρίδες.
- Τοποθετείτε τις λωρίδες καρότου σε ένα μέτριο μπολ, προσθέτετε το λάδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε με τα χέρια. Βάζετε τις λωρίδες σε 2 λαδόκολλες.
- Ψήνετε έως ότου οι άκρες των τσιπ αρχίζουν να ροδίσουν, περίπου 6 έως 8 λεπτά το περισσότερο.
- Όταν ψηθούν τα αφήνετε για 3 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρετε προαιρετικά με μαγιονέζα, άνηθο και λεμόνι.