Υλικά
- 3 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
- 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γραμμάρια ζυμαρικά της επιλογής σας
- 1/2 ματσάκι σπαράγγια ζεματισμένα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βράζετε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια 4 λεπτά πριν τα στραγγίσετε ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα το σπαράγγια να ζεματιστούν.
- Ταυτόχρονα ρίχνετε λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το κοτόπουλο, το σοτάρετε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνετε.
- Ρίχνετε το σκόρδο και ανακατεύετε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνετε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινείτε το τηγάνι να πάει παντού.
- Τέλος, ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα σπαράγγια στο τηγάνι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.