Υλικά

  • ½ κιλό κιμά από γαλοπούλα
  • 100 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
  • 2 αυγά
  • 3 κ.σ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη
  • 1 κ.γ. μάραθο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα. Φτιάχνουμε 8 μικρά χάμπουργκερ και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο 5 λεπτά από κάθε μεριά. botrini735x90