Υλικά
- 1 κιλό φιλετάκια (εναλλακτικά άλλο τμήμα κρέατος σε κομμάτια μεγέθους καρυδιού)
- 3 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα κατσαρόλι και αφήστε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά περίπου για 1 ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ψήστε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι, σύμφωνα με το γούστα σας, και σερβίρετέ τα αφού τα περιχύσετε με τη σάλτσα. Αν δεν χρησιμοποιήσετε φιλετάκια: Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το κρέας σε λάδι. Προσθέστε όλα τα υλικά της σάλτσας και αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.