Υλικά
- 360 γρ. spaghetti χωρίς γλουτένη
- 200 γρ. αντσούγια φιλέτο
- 50 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 200 γρ.ντοματίνι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. mix αρωματικών (δεντρολίβανο, θυμάρι, μαντζουράνα)
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 30 γρ. πελτέ ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Κάνουμε αρχικά τα ντοματίνια κονφί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.