Υλικά

  • 4 φιλέτα φρέσκου σολομού, χωρίς πέτσα
  • 40 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 30 γραμμ. κουκουνάρι
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 βαζάκι σος μπερνέζ (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
  • Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση Πλύνετε, σκουπίστε και τοποθετήστε τα φιλέτα για 30΄στην κατάψυξη ώστε να κοπούν εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.