Υλικά
- 4 φιλέτα φρέσκου σολομού, χωρίς πέτσα
- 40 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
- 30 γραμμ. κουκουνάρι
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 βαζάκι σος μπερνέζ (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
- Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση Πλύνετε, σκουπίστε και τοποθετήστε τα φιλέτα για 30΄στην κατάψυξη ώστε να κοπούν εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.