Υλικά

  • 1 μπαγκέτα ολικής άλεσης κομμένη λοξά σε 8 φέτες
  • 2 ντομάτες κομμένες κυβάκια
  • 4 φιλέτα από μπαρμπούνι
  • 1 κ.σ. ελιές μαύρες ροδέλες
  • 1 κ.γ. σχοινόπρασο τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. ξύδι
  • Βασιλικό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Ψήνουμε τις φέτες από τη μπαγκέτα στην τοστιέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί με το ξύδι, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε αντικολλητικό τηγάνι τα φιλέτα από το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λίγο ξύδι. Τρίβουμε επάνω σε κάθε φέτα από τη μπαγκέτα λίγο σκόρδο, απλώνουμε το φιλέτο ψαριού και γαρνίρουμε από πάνω με τη ντομάτα, το σχοινόπρασο, τις ελιές, το βασιλικό και λίγο ελαιόλαδο. botrini735x90